Video pecah dara budak sekolah rendah

0 pandangan
|

Aku menyayangi dan menyintai dia namun dia, suamiku take for granted. Bila dia tengah leka, aku sentak masuk kuat-kuat dan pecahkan dara dia. Baik duit ringgit dan juga tubuh badanku. Aku terus menurunkan zip skirt nye perlahan-lahan dan terus menjatuhkan skirtnya ke lantai. Setibanya ditempat penginapan kami, aku menghantar emak mertuaku hingga kebiliknya. Aku yang bertugas sebagai seorang penolong pengarah di sebuah jabatan kerajaan. Kalau anak sendiri dimaki hamun dengan perkataan babi dan sial dari mulut sendiri, manalah anak tu nak rapat dengan ibu. Walau pun geli, aku sure pasti taik palatnya bersebati dalam mulut aku. Aku pun memasukkan kepala pelir aku ke dalam sampai menyentuh selaput dara Abby.. Aku teruskan gosokkan hingga jari-jariku menyentuh pepeknya. Kemudian aku saja lepaskan tangan Mona sebab nak tengok respond dia macamana. Dia pegang tangan aku. Aku pun tak tahu macam mana dia dapat memperdayakan minda aku ni. Beliau masih yakin bahawa dirinya masih dara lagi. Kajian yang dilakukan di Lafayette College di Amerika Syarikat mendapati bahawa ciuman mampu mengurangkan paras hormon kortisol didalam badan. 3 tahun berlalu, syarikat Zali kini sudah berpindah ke Milan, Itali. Zali juga perlu bekerja mengikut penjadualan suku tahun. Zali akan terkulai, layu dan puas, meninggalkan dirinya kegersangan, haus dalam lautan asmara. Dari seorang yang ramping dan seksi kini sudah berbadan agak bulat dan gempal.

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *